SOL I KARLSTAD & THE ISLAND FESTIVAL.

2015-08-21 | 11:10:17
I början på sommaren så bokade jag och Blubbis en festival i Karlstad, så vi frågade om Elin också ville hänga på. Så i helgen åkte vi till Karlstad, bodde på hotell och njöt av musiken av Zara Larsson, Otto Knows, Rebecca & Fiona, Petter och David Guetta.  
DET VAR AMAZING!
 
Vädret och allt var perfekt. Vi hade så kul och Karlstad är en så himla mysig stad. Skulle verkligen tänka mig att plugga där.
 
 

EN GAMMAL VÄN OCH EN SOMRIG STAD.

2015-08-21 | 11:06:12
Jag och Elin har tagit upp kontakten igen sen nian. Det blev ingen medveten paus från varandra utan de var väl mer att gymnasiet kom emellan osv. Men det är superkul att vi har blivit så bra vänner igen!
 
Vi åkte ner till hennes stuga torsdag till lördag och gick på torsdagsklubben med Johanna och Bianca. Sjukt lyckat, men baksmällan hindrade oss från en utekväll till så vi åkte till Alice stuga i Mellbystrand istället och hälsade på henne en sväng.
 
Helgen var toppen och det var ett perfekt avslut på en bra semester!
 
 

LISEBERG, DRAGANA & HAMBURGSUND.

2015-08-21 | 11:02:48
Dragana kom hem (!!!) i en vecka och då tog jag verkligen vara på all tid jag kunde. Vi var i Ullared en dag, Vallarnas friluftsteater, Liseberg och Hamburgsund som även Alice och Evelina hängde med på, massa mys, bak och häng hos Söderberg.
 
Liseberg var så lyckat och efter en dag där så tog vi bilen upp till Klaras stuga och hälsade på henne en sväng.

Tack för den helgen tjejer! Ni är underbara.
 
 

HIGH CHAPARRAL.

2015-08-21 | 10:58:40
Jag, Johanna och Bianca tog en spontantrip till Chappen. Herregud, man blev som ett barn igen. Vilken nostalgi!
Johanna målade sig till en indian, dansade med idianerna och jag slösade pengar på en cowboyhatt, HAHA. Jag är inte förvånad alltså, hon är galen.
 
Det var en supermysig dag.
 
 

Häng i Anderstorp, Jönköping och ACDC.

2015-08-21 | 10:54:48
Jag och Klara tog en dag till Jönköping och åt på Rosegarden. Skulle egentligen på bio också, men det blev en resa till sjukan istället.
 
Helgen efter det åkte jag, Elin, Elin, John och Sara till Stockholm och gick på ACDC på Friends Arena.
 
 

HALMSTAD & BÅSTAD.

2015-08-20 | 12:40:26
Jag och Sara tog en spontantrip till Båstad och gick på festivalen Summer On. Favoriterna var helt klart Norlie & KKV och Maskinen.
 
 


RSS 2.0