FÖLJ FÖLJ FÖLJ

2014-08-31 | 23:17:05
Kolla in Matildas blogg, because she's awesome.
http://watilda.blogg.se/
 
 

DETAILS

2014-08-31 | 20:47:20
Smycken jag bär varje dag, skulle aldrig gå utanför dörren utan dem.
 
Efva Attlings tanke bakom armbandet: Två människor med unika personligheter som kompletterar varandra och blir en, starkare enhet.

RHODOS

2014-08-31 | 03:19:12
Så efter studenten och balen och massor av studentfirande utöver min egen så drar jag, Emma, Ida, Maria, Anna och Hanna iväg till varmare breddgrader, Rhodos. En veckas frihet, bad, bara ben, fest, och mat. Ett ställe som jag definitivt tänker besöka igen. Drömmen.
 
Fightnight på Solsidan, blåbärsshots på No name bar, Trafficlights på Grabbarna Grus och massor av människor som bara var glada. Och en släng av Rhodoshostan.
Låter bilderna tala.
 
 

BALEN

2014-08-31 | 02:54:43
Denna dagen alltså. Så mycket ångest och velande och krångel, men tillslut gick jag upp där för storgatan i Gislaved och kände mig så otroligt glad och vacker. Min fantastiska baldejt uppmuntrade mig och sa de precis rätta orden som behövdes och hela dagen/kvällen var fantastiskt bra. Denna dagen var nästan bättre än studenten, men på ett helt annat sätt. De går knappt att förklara, men de var ett perfekt avslut med god mat, alkohol, dans och vara omringad av alla fina vänner.
 
Man är bara såhär fin två gånger i hela sitt liv, balen och sitt bröllop.
 
 

STUDENTEN

2014-08-31 | 02:33:01
Tänkte uppdatera lite vad jag har haft för mig iår. Det har hänt så himla mycket och det är så många bilder och händelser jag vill dela med mig av. Jag har tagit studenten, gått på bal och åkt utomlands med mina vänner.

Studenten var kort och gott ett enda stort lyckopiller. Skratt, sång(skrik) till man inte hade någon röst kvar och fira att man aldrig behövde gå tillbaka till tortyr och misär, två fantastiska ord som beskriver våran skola. Lite tårar också för den delen, de var kämpigt att veta att vissa personer kommer man nog aldrig mer träffa, men de var en så minimalisk del av dagen. En dag man kommer tän
 
 

SUPERHEROES.

2014-08-30 | 19:46:58
Just nu sitter jag och pratar med min lilla Emma som har varit i London i fyra dagar nu. Jag ska ju hälsa på i december så de känns inte alls jobbigt att hon är där. Det är väl mest jobbigt när man vill vara spontan och åka till henne i Gislaved, haha.
 
Jag sa hej då till Alicen igår. Det har varit så mycket hej då och så lite "ses snart" nu på sista tiden. Men det var mysigt och idag har jag gått runt i hennes tröja som jag fick låna av henne, haha jag är så töntig men kommer sakna henne så himla mycket! Vi har aldrig varit ifrån varandra såhär länge.
 
Ikväll ska jag träffa Klara och Daniella som kommit hem från Jönköping över helgen och nästa helg har jag planerat att åka till Göteborg och hälsa på Sarah. Kommer bli så himla roligt, är otroligt taggad!
 
Anyway, bye bitches.

 

25 AUGUSTI

2014-08-25 | 14:01:00

Fixat lite i bloggen, var trött på hur den var och ville ha lite förnyelse.

Just nu kollar jag på Orange is the new black och väntar på om jobbet ska ringa, vet inte om jag ska jobba än.

Sa hejdå till Emma igår också, hon ska till London som Au pair i ett år precis som My, fast hon är i Skottland sen typ en månad tillbaka. Saknar henne som bara den, men ska till London över nyår och hälsa på både Emma och My. LÄNGTAR IHJÄL MIG

 


RSS 2.0