MIDSOMMAR.

2015-06-21 | 23:46:18
I fredags kom Jonas, Anton, Hugo, My, Klara och Hanna hit för lite sillunch, snaps och kubb, senare kvällen dök resten upp och grillade, drack, jag har aldrig och dans till alla fina gamla sommarklassiker.
 
Detta måste jag nog faktsikt säga var den bästa midsommaren på år, slog i alla fall förra året med några varv runt jorden.
 
Hoppas ni hade det lika bra som jag, så väntar en veckas jobb och längtan till helg. Puss.
 
 

DU ÄR HÄR, ÄNTLIGEN.

2015-06-21 | 23:41:34
Student och Hamburgsund.
 
Den 5 juni var de 96:ornas tur att uppleva en av dom bästa dagarna i sina liv, och jag hade några stycken att fira. Jag hann med 6 st och avslutade kvällen hos Gustav och sen hotellet med Johan, Klara och Jonas. Lagom fulla och betald taxi hör inte till vanligheten.
 
Grattis igen alla studenten, ni klarade det!
 
Förra helgen åkte jag och Alicen upp till Klara i Hamburgsund och myste, drack, solade och kollar på film. Precis det jag behövde. Äntligen är Klara tillbaka i Sverige och allt känns precis som det alltid har gjort och jag är så glad.
 
Tack för helgen sötisar.
 
 

SUMMERBURST.

2015-06-21 | 23:28:47
2 dagar, 8 konserter, underbara vänner och massa alkohol. Det var grymt, vad finns det mer att säga?
Jag är så otroligt nöjd med den helgen och det är absolut minnen för livet.
 
Tack så mycket till er som gjorde den grymt bra.
 
 

MAJ.

2015-06-21 | 23:23:52
Jag har inte bloggat på länge, vet inte varför det har gått så lång tid, men jag har varit upptagen och de är väl posetivt haha. Under maj hann jag med att fira Klara, åka till Danmark med familjen, roadtrips, umgås med Johanfisen och fira en till Klara som varit iväg i 1,5 år.
 
Det var en fantastisk månad.
 
Puss.
 
 


RSS 2.0