CUZ YOU'RE GONE AND I GOTTA STAY HIGH ...

2015-04-26 | 15:44:47
När jag kom hem från London var jag på högis med Alice, Frida och Blubbis, men de var ingen höjdare. De var så mycket roligare att bara sitta hemma hos frida och snacka. Långhelgen följde jag med Alice till Mellbystrand och sen jobbade jag hela veckan.
 
Förra fredagen åkte jag, Alice, Samuel och Chris till Mellby igen. Vi drack och snackade skit, sen på lördagen var vi inne i Laholm en sväng och grillade på kvällen. Kollade på Annabelle också, som för övrigt är en av de äckligaste filmerna jag någonsin sett.
 
I förrgår åkte jag upp till Jönköping i min egna bil, LOVE och hälsade på Klara. Vi shoppade en massa och sen mötte vi upp Daniella och Hanna så gick vi till Rose Garden och åt. Så himla mysigt!
 
Igår var vi hos kusinen i Stenberga och firade moster sen sov jag hos Blubbis till idag.
 
 

Puss.
 
 

LONDON

2015-04-06 | 15:26:47
I onsdags kom jag hem från en fantastisk vecka i London hos Emma. För att citera Emma: "Vi har inte gjort så speciellt mycket, vi har mest njutit av varandras sällskap och haft roligt."  
 
Det hade vi verkligen, roligt alltså. Vi har shoppat på Oxford Street, ätit en massa god mat, träffat Lisa, njutit av det lilla fina vädret vi hade och det mest turistiga vi gjorde var att besöka Madam Tussauds. Men resans absoluta höjdpunkt var att vi såg Tove Lo på KOKO i Camden. It was fucking AMAZING!

Men de var så mysigt att träffa Emma, älskar dig också fisunge. Saknar dig redan!

Här kommer lite bilder från resan, puss.
 
Kaffe och sol i Richmond.
Första kvällen, vi åt Fish and chips och tog en cider på en pub.
Besöket på Madam Tussauds.
Mer pubbande och mys.
Vi blev utbjudna av på engelska killar en kväll, det var mysigt.
Och bilderna från Tove Lo, bästa konserten.


RSS 2.0