UTAN ER, INGET MIG.

2014-12-22 | 00:18:45
Nu har mina båda älsklingar äntligen kommit hem! Som jag saknat er, helt sjukt.
Nu är jag lycklig, nu är jag hel.
 
 

Som att inte trivas i staden som man bor i, men aldrig ta sig därifrån.

2014-12-20 | 01:39:00
Idag har jag vaknade jag tidigt som attan och gick upp och duschade för att sedan däcka i sängen igen. Men två timmar senare rusar min älskade Emma in i mitt rum, hemkommen från London över jul och jag är lyckligast i världen.
 
Har spenderat exakt hela dagen med henne, från 10 till 00 haha, så fint. Imon ska jag och Rebecca baka julgodis och på söndag åker jag och Mys pappa till Landvetter och hämtar My, LÄNGTAR SÅ.
 
Trodde att jag skulle vara min sista dag på Troax igår också men de visade sig att det blir lacken på måndag och tisdag också.
 
Nu ska jag sova, puss.
 
"Om du skulle bli kär i nån annan, så skulle jag låta dig gå för på nåt sätt som jag inte kan förklara, så skulle jag förstå. Jag har aldrig haft nån lust att lämna ut dig, du får se det som en liten del av allt jag är.
Och snälla be mig aldrig att välja, för då väljer jag det här."
- Melissa Horn

13 DECEMBER.

2014-12-13 | 23:24:00
Idag är de lördag och jag sitter för en gång skull hemma vid denna tiden. Trust me, jag är sjukt förvånad. Men jag behövde vara hemma tidigt, är så sjukt trött och är i någon slags matkoma efter att ha varit hos mormor och morfar. Vi åkte dit hela familjen och hade julmys.
 
Igår träffade jag Amanda, Nikolina och Blubbis och fikade med dom och de var hur mysigt som helst. Senare åkte jag och Blubbis till Harrys eftersom hon skulle jobba. Lyckad kväll!
 
Imon ska jag till Anderstorp simhall och fotografera lillasyster när hon är lucia, kommer bli så fint.
 
Nu ska jag sova, godnatt.
 
 
"Och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt nästa gång du lovar någon allt. Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig. Vad jag bryr mig om är att se dig gråta, för jag har gråtit och du ringde aldrig. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig."
- Håkan Hellström

Feet don't fail me now.

2014-12-06 | 00:29:05

 

"Don't make me sad, don't make me cry. Sometimes love is not enough and the road gets tough, I don't know why. Keep making me laugh, let's go get high. The road is long, we carry on. Try to have fun in the meantime."

- Lana Del Ray

 

I know your motives and you know mine.

2014-12-06 | 00:16:51
Jag jobbar. Hela tiden. Men jag kan gladerligen meddela att jag har fått fast jobb på EPAB så jobb är inte längre ett orosmoment! Underbart.
 
Idag var jag hos frisören, klippte och slingade det och känner mig som en helt ny människa. Var även i Jönköping idag och valde ut en ny säng som jag får av mamma och pappa i julklapp.
Imon ska jag och syrran till Växsjö och shoppa dom sista julklapparna och nästa vecka har jag införskaffat mig en ny telefon.
 
Livet flyter på helt okej, Emma kommer hem snart med, längtar ihjäl mig. Saknar henne så.
 
Försöker lista ut vad jag vill plugga också, förslag?
Puss.
 
 


RSS 2.0